01

Το entetrainme

Το entertrain me by Valia Mitta, δραστηριοποιείται στο χώρο του Fitness και πιο συγκεκριμένα στο Personal Training. Σκοπός του είναι η σωστή εκγύμναση του ασκούμενου και παράλληλα η ανάταση της ψυχικής του Υγείας. Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας, φυσικής κατάστασης ή σωματικής διάπλασης. Κύριο μέλημα μας είναι να περάσουμε την άσκηση σαν τρόπο ζωής και σαν μέσο διασκέδασης και ευεξίας. Όλα μας τα προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε ασκούμενου, ώστε να τον βοηθήσουμε να υλοποιήσει τον προσωπικό του στόχο (ενδυνάμωση, σύσφιξη, αποκατάσταση τραυματισμών, απώλεια βάρους).

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων, παρέχουμε διατροφική υποστήριξη, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση, έτσι ώστε ο ασκούμενος με το πέρας των επισκέψεών του να έχει τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Επιπλέον, όλα τα προγράμματα που θα συναντήσετε στο χώρο μας, είναι ειδικά διαμορφωμένα, ώστε οι ασκούμενοι να χρησιμοποιούν σαν αντίσταση μόνο το βάρος του σώματός τους.

02

Βάλια Μήττα

Η Βάλια Μήττα γεννήθηκε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία μόλις 6  ετών άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με την ορεινή ποδηλασία. Σε όλη την πορεία της κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις και έπαθλα. Επίσης έχει ασχοληθεί με τον χορό (κλασσικό, μοντέρνο), την ιππασία, το τένις, τη γιόγκα, το σκι και την συγχρονισμένη κολύμβηση. Παρόλο που το όνειρο της να εισαχθεί στα ΤΕΦΑΑ δεν πραγματοποιήθηκε, η ίδια δεν τα παράτησε και αποφάσισε να κυνηγήσει το μεγάλο πάθος της για τη γυμναστική. Έχοντας ήδη ένα πτυχίο Μάρκετινγκ στα χέρια της αποφάσισε να στραφεί σε μία απ’ τις καλύτερες ιδιωτικές σχολές εκπαίδευσης personal trainer στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ασχοληθεί και σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο με το fitness.Είναι πιστοποιημένη personal trainer, από την North Academy of Fitness, καθώς κατέχει διπλώματα Pilates, yoga, trx, bosu instructor.Έχοντας παρακολουθήσει όλα τα σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης,  αυτό που τελικά την κέρδισε περισσότερο  είναι η Yoga και το Pilates.  Το 2014 ίδρυσε το entertrain me by Valia Mitta,μία υπηρεσία Personal Training που απευθύνεται σε όλους αλλά κυρίως σε εκείνους που η άσκηση είναι τρόπος ζωής.

03

Personal Training

Προσωπική υπόθεση… καμιά προπόνηση χαμένη!

Την τελευταία πενταετία γίνεται λόγος , κι’ όχι άδικα, γύρω απ’ το Personal Training. Η “μόδα” του ξεκίνησε από την Αμερική, όπου και το επάγγελμα γνωρίζει την μεγαλύτερη άνθηση, για να καταλήξει να φτάσει σιγά σιγά και στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά δημοφιλής. Βλέπουμε ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει να κάνει τις προπονήσεις του υπό την επίβλεψη ενός personal trainer.

Πώς να επιλέξω τον καταλληλότερο Personal Trainer;;;

Το πρώτο που θα πρέπει να προσέξει κάποιος στην επιλογή του προσωπικού του γυμναστή είναι να είναι πιστοποιημένος Personal Trainer και αν είναι δυνατόν απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί «υποτιθέμενοι γυμναστές», οι οποίοι έχουν τη θέληση, χωρίς να έχουν την πιστοποίηση. Η συγκεκριμένη δουλειά απαιτεί γνώσεις και μεγάλη υπευθυνότητα, μιας που έχει να κάνει με την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα του ασκούμενου. Εφόσον λοιπόν σιγουρευτείτε ότι το άτομο που έχετε απέναντι σας πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές, από ‘κει και πέρα είναι καθαρά θέμα χημείας. Θα ήταν λοιπόν καλό να επιλέξετε ένα άτομο με το οποίο ταιριάζετε, σας εμπνέει εμπιστοσύνη-υπευθυνότητα και είναι ειλικρινής απέναντί σας.